TORSDAG 14 JANUARI 2021


Foto: Patrik Gunnar Helin

Göteborgs Filmfestival flyttar in på Lundsbrunn Resort & Spa

2021 blir Göteborgs Filmfestival helt digital! Som ett led i ett unikt samarbete med Västsvenska turistrådet så har Lundsbrunn Resort & Spa blivit en av festivalarrangörens sju utvalda pop-up partners.

Unik möjlighet för filmälskare

Satsningen och upplägget är en digital lösning där man helt enkelt laddar ner festivalens utbud via en app och därefter streamar filmerna man vill se direkt på hotellrummets tv. Mellan den 29 januari och 8 februari visas totalt 60 av Göteborg filmfestivals utvalda filmer, varav ett större antal premiärer på Lundsbrunn Resort & Spas hotellrum. Under festivalens pågående förvandlas hotellrummen till en biosalong för två.

Vi har stora förhoppningar om att samarbetet med Göteborgs filmfestival kommer att tilltala både Skaraborgare och övriga tillresta filmälskare för att på plats i Lundsbrunn uppleva en filmfestival på ett annorlunda och tryggt sätt – säger, Sara Blomquist, marknads- och försäljningsansvarig på Lundsbrunn Resort & Spa.

Vi är väldigt glada för att just vår anläggning är en av sju utvalda i Västsverige dit man kan komma och ta del av filmfestivalens utbud samtidigt som man får njuta av allt som en mysig & lyxig hotellvistelse innebär. Vi kommer att skämma bort våra filmfestivalgäster lite utöver det vanliga, berättar Rickard Bender, VD, bl.a utlovar han personlig roomservice och en klassisk popcornvagn till filmälskarna på plats.

Nyhet/Pressmeddelande från: Lundsbrunn Resort & Spa