FREDAG 16 JUNI 2017

Var med och påverka Västtrafiks nya webbplats

Just nu bygger Västtrafik en ny webbplats som ska fungera lika bra i mobilen, på datorn och på surfplattan. Nu släpps en betaversionsom besökare kan tycka till om.

Nya vasttrafik.se har fått nytt utseende och fungerar lika bra att använda på alla typer av enheter. Den innehåller även en ny variant av Reseplaneraren. Den nya webbplatsen kommer att fungera parallellt med den nuvarande.

Som ett led i utvecklingsarbetet kan användare redan nu besöka betaversionen för att kommentera innehållet och ge förslag på förbättringar.

– Vi har byggt upp en grund och nu vill vi ha feedback från våra kunder för att kunna utveckla den nya webbplatsen ytterligare utifrån deras behov, säger Maria Björner Brauer, enhetschef försäljning och marknad, Västtrafik.

Den nya webbplatsen har i dagsläget ett begränsat antal funktioner. På sikt kommer fler funktioner och att läggas till, exempelvis möjligheten att ansöka om förseningsersättning direkt i mobilen.

Västtrafik planerar att den nya webbplatsen ska vara klar i början av 2018 och då kommer den nuvarande att fasas ut. Betaversionen finns på nya.vasttrafik.se

Pressmeddelande från: Västtrafik