Måndag 14 oktober 2013

Jula öppnar nummer tre i Göteborg

Den 17 oktober öppnar Jula sitt nya varuhus i Kållered. Det blir Julas tredje etablering i Göteborg, sedan tidigare finns varuhus i Sisjön och Partille.

– Läget i Kållered är mycket tydligt och bra, nära Ikea och annan handel. Det är precis ett sådant läge som vi gillar på Jula. På området finns också en stor utvecklingspotential och vi tror att det kommer att hända mycket positiva saker på detta handelsområde de kommande åren, säger Karl-Johan Blank, Julas koncernchef och delägare.

– Kunderna i Göteborg älskar Jula och behovet av ytterligare ett varuhus är stort. Med etableringen i Kållered känner vi att vi kan erbjuda Göteborgarna Julas nya koncept på ett mycket bra sätt, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Totalt blir varuhuset i Kållered Julas 65:e i ordningen. Med etableringen hoppas Jula locka besökare från en stor del av Göteborg och även från Kungsbacka.

– Vi tror starkt på att Kållered åter kommer att ta plats som en av Göteborgs ledande handelsplatser. Med Julas etablering skapar vi nya arbetstillfällen, men vi har även rutinerad personal på plats. Varuhuschefen Örjan Forsberg kommer från vårt varuhus i Partille. Vi sätter stort värde i att vår medarbetare kan utvecklas och erbjudas nya utmaningar inom företaget, säger Joachim Frykberg.

Varuhuset med Julas nya koncept blir drygt 3 000 kvadratmeter stort med cirka 13 000 produkter för hemmafixare och proffs

Pressmeddelande från: Jula AB