Lördagen den 19 maj 2012

Gina Dirawi tillbaka i P3 i sommar

Högaktuella Gina Dirawi väljer att tillbringa sommaren med P3. Under hela fem sommarveckor kommer hon att vara programledare för ring-in-programmet Hallå P3, måndag till fredag kl 12.05-13.30. Första programmet sänds 9 juli.

- Jag hade tänkt att jag skulle vara helt ledig i sommar men jag kunde inte tacka nej till Hallå P3. Det blir ett perfekt sommarjobb, säger Gina Dirawi.

I Hallå P3 får Gina Dirawi besök i studion av kända gäster som svarar på lyssnarnas frågor. Gästerna berättar personligt om sina livserfarenheter och delar med sig av upplevelser och händelser som har varit speciella för dem.

- Jag älskar att snacka med människor, så att leda ett program där lyssnarna får ringa in är otroligt kul. Dessutom känns det skönt att göra radio igen, säger Gina Dirawi.

Gina Dirawi var senast aktuell i P3 som programledare för Musikhjälpen 2011 tillsammans med Jason Diakité (Timbuktu) och Kodjo Akolor. Förra sommaren gjorde hon även ett uppskattat Sommarprogram i P1.

Hallå P3 sänds för femte året i rad, och i år utökas sändningstiden med 30 minuter. Programmet produceras av Massa Media AB för P3 Sveriges Radio.

Sändningsdatum: Hallå P3 med Gina Dirawi direktsänds måndag till fredag kl 12.05-13.30 med start 9 juli. Hallå P3 kommer även att sändas i webb-tv på sverigesradio.se/p3


Pressmeddelande från: P3 Sveriges Radio