ONSDAG 28 OKTOBER 2020


Foto/källa: foofdora

foodora öppnar i Skövde

Nu öppnar foodora sin verksamhet i Skövde. Redan nu är 24 restauranger anslutna i området. foodora växer och når idag 90 procent av alla svenskar. Det starka intresset från restauranger och butiker i området visar att de är mer än redo att vässa sin affär digitalt.

Bland de restauranger och butiker som är med i starten är bland andra: BakeOff, Brooklyn Burger, Sushi Yama, Kandy´z, Spice n Rice, Bombay Masala, och May vy. Fler butiker ansluts i närtid.

Den digitala ekonomin är och kommer vara viktig för svensk tillväxt, därför är bolag som skapar arbete och tillväxt för det lokala näringslivet av betydande vikt, framförallt just nu, då företag är Sveriges motor.

- Det känns roligt att vi från och med idag kommer finnas i Skövde. Vi har fått många intresseförfrågningar lokalt, och nu kan vi äntligen tillgodose det. Svenskarna har ett behov efter snabba hemleveranser som ökat markant den senaste tiden, och det kan nu den lokala restaurangen eller butiken erbjuda genom oss, säger Hans Skruvfors och fortsätter;

- för lokala butiker i Skövde öppnas även en möjlighet att anamma tredje generationens e-handel, dvs q-handel. Genom foodora kan de ge sina kunder hemleverans på 30 minuter, samma dag. De kan med andra ord gå om och förbi etablerade e-handlare i både service och snabbhet, avslutar Hans Skruvfors, vd foodora Sverige.

foodora är idag Sveriges populäraste q-handelsplats för butiker samt navet för hemleverans av restaurangmat. Idag är världen uppkopplad under dygnets alla timmar och företagen likaså, vilket återspeglas i utvecklingen av nya tjänster.


Nyhet/Pressmeddelande från: foodora