TISDAG 6 OKTOBER 2020


Foto/källa: Lundsbrunns Samhällsförening

Spänningsfylld Pokémonvandring i Lundsbrunn

Genom ett föräldrainitiativ genomförs en spännande Pokémonvandring under fredag eftermiddag och tidig kväll. Många barn och deras föräldrar i Lundsbrunn har visat intresse för Pokémon vandringar.

Under fredagen prövas därför en ny form av spännande jakt efter nya Pokémon, där lag spelar och försöker slå ut varandra i olika Pokémon gym. Deltagarna träffas även för att tillsammans slåss mot bland annat legendariska Pokémon som kommer i raider.

Pokémonvandringen startar vid Lundsbrunns Bygdegård som även används som "värmestuga". Här kommer deltagarna kunna prata om sin Pokémonupplevelse med en kopp kaffe, fika eller festis i handen.

-" Vi ser fram emot en rolig hösteftermiddag med många Pokémon att finna och att få nya vänner i sitt Pokémon spel", säger en av de familjer som ska delta.

Lundsbrunns Samhällsförening med rymdcenter är huvudarrangör för arrangemanget. Bygdegårdarnas Riksförbund har beviljat en ungdomscheck på 2 500 kr till höstens barn/ungdomsverksamhet inom Samhällsföreningen. Detta är en av de satsningar som sker i höst för barn, unga och familjer.

Fakta:
Datum: Fredagen den 16 oktober
Tid: kl.15:00 - 18:00
Startplats: Lundsbrunns bygdegård

Pressmeddelande från: Mikael Lundgren, Lundsbrunns Samhällsförening