TORSDAG 13 AUGUSTI 2020


Under sommaren har Skövdeborna lämnat in totalt 131 tävlingsbidrag till elskåpstävlingen "#Skovdegerenergi". Nu vidtar röstning om vilka bilder som ska pryda stadens elskåp - Foto: Mårten Bergkvist/Next Skövde

Nu ska det avgöras vilka foton som ska pryda elskåp i Skövde

Under sommaren har fototävlingen ”Skövde ger energi” pågått. Totalt har det kommit in 131 tävlingsbilder. Nu stänger möjligheten att lämna in nya tävlingsbidrag och röstning vidtar.

Det är många som antagit uppmaningen från Next Skövde och Skövde Energi att ge sig ut med kameran och fota något i Skövde som de känner ger dem energi. Totalt har det kommit in 131 tävlingsbilder tagna av 78 olika personer.

- Vi är jätteglada att så många har lämnat in bidrag till vår tävling och det är verkligen en härlig blandning av bilder, säger Åsa Holmqvist Ekman, kommunikationschef Skövde Energi.

Nu är det dags att rösta fram de vinnande bidragen via Skövde Energis webbplats där samtliga foton finns publicerade. Även arrangörerna kommer att välja ut några egna favoriter. Totalt kommer ett 15-tal bilder att vaskas fram som får pryda var sitt elskåp.

- Nu pågår röstningen fram till 31 augusti. Därefter ska vi direkt påbörja produktionen av bilderna till elskåpen så att de ska vara klara i slutet av september, Det ska bli väldigt roligt att denna gång smycka våra elskåp med Skövdebornas egna bilder, säger Charlotte Backman, marknadschef på Next Skövde.

Fototävlingen: https://skovdeenergi.se/skovdegerenergi/

*Pressmeddelande från: Next Skövde