TORSDAG 11 JUNI 2020


Foto/källa: Götenehus AB

Säljstart för radhus i Trädgårdsstaden, Skövde

I Skövdes nya stadsdel Trädgårdsstaden planerar Götenehus att bygga 17 radhus med äganderätt. På lördag den 13 juni startar försäljningen i samarbete med mäklarbyrån Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Moderna kubistiska radhus i två plan

Kvarteret Badtunnan kommer att bli ett modernt kvarter med kubistiskt formspråk med tydlig inspiration av 20-och 30-talets modernism och funktionalism – en modern tolkning av de omtyckta funkisvillorna på Ålstensgatan i Bromma ritade av Paul Hedqvist.

De 17 radhusen i två plan får en bostadsyta på 110-112 kvm med modern och öppen planlösning för social samvaro på nedre plan och sovrum samt allrum på övre plan. Alla radhus får uteplatser i söderläge och insynsskyddade baksidor. Varje radhus får dessutom ett separat förråd på tomten.

- I Trädgårdsstaden bor man lantligt men ändå centralt. Vårt bostadskvarter är utformat för att vara tryggt och lugnt och har bästa möjliga läge med grönområden åt tre håll, säger Richard Sånnek, Projektutvecklare på Götenehus. På lördag den 13 juni startar vi försäljningen på platsen för projektet. För en säker hantering med hänsyn till Covid 19 komma alla intressenter att få boka en personlig tid med mäklaren berättar Richard. Byggstart planeras preliminärt till årsskiftet 20/21.

Läs mer om kvarteret Badtunnan: www.gotenehus.se/badtunnan


Pressmeddelande från: Götenehus AB