SÖNDAG 15 MARS 2020

Folketshusföreningen i Hällekis presenterade ny idé

Under förra veckans årsstämma för Folketshusföreningen i Hällekis presenterade föreningens ordförande Christian Johansson en ny idé och nya tankebanor om ett framtida Folketshus i Hällekis.

Efter att ha fått flera avslag angående bidrag till att bygga upp ett nytt Folketshus efter branden 2014 har föreningen nu fått börja tänka i andra banor. Man tar nu nya tag för att få till en samlingslokal i Hällekis.Den idé som Christian presenterade är ett led i detta nya tänkande, ett Folketshus som öppnar upp för större evenemang och en större publik, en festlada och Folketshus i ett. Allt ligger ännu så länge bara på skiss stadiet men togs emot med stor övertygan av Folketshus föreningens medlemmar på årsstämman.

Föreningen kommer nu att arbeta vidare med förslaget som senare kommer att presenteras i olika sammanhang. En ny idé och layout om ett Folketshus som är mer up to date 2020. Allt i andan av en levande landsbygd och ett starkt aktivt Hällekis.Efter årsstämman ser styrelsen för Folketshusföreningen i Hällekis på detta vis:

Ordförande
Anders Sahlström

Vice ordförande
Christian Johansson

Kassör
Emma Andersson

Sekreterare
Christina Thörn

Suppleant
Ann Signér