FREDAG 22 NOVEMBER 2019

Idag gör Malin sista dagen på Coop i Hällekis

Malin som är en av de anställda på Coop i Hällekis bjöd idag kunderna på kaffe och pepparkaka med anledning av att det var hennes sista arbetsdag i butiken.

Det blir säker många trevliga pratstunder under dagen med alla kunder, om åren som gått och om framtiden. Malin har på ett trevligt och humoristiskt sätt alltid haft något att prata om med alla kunder som kommit in i butiken, ung som gammal och varit en riktig glädjespridare under alla år.

- På Coop i Hällekis har jag trivts så bra, jag har sett barn växa upp till ungdomar och gå vidare till vuxenvärlden, jag har träffat äldre med glädje, och andra med sorg. I Hällekis är man inte bara en kassörska, för många är man en del av deras liv, säger Malin.

Malin började jobba på Konsum i Drömstan i Lidköping och var kvar där tills butiken lade ned. Hon fick sen jobb på Konsum i Götene när den butiken (f.d. Netto nu Coop) startade och jobbade några år där till det blev personalneddragningar. Efter ett ytterst kort mellanspel på Arla fick hon sen jobb på Coop i Hällekis där hon nu arbetat i ca 15 år.
- Det var spännande, både att få vara med och stänga ner en butik och vara med och öppna en ny, säger Malin.

I 24 år har Malin jobbat inom Konsum/Coop kedjan men nu väntar nya spännande utmaningar och nytt jobb på ICA Kvantum Hjertberg i Lidköping där hon börjar på måndag. Där kommer hon säkert att bli en stor tillgång för både personal och kunder.

Malin kommer att bli saknad av många bakom kassan i butiken, all hennes glädje, humor och utstrålning, samhället förlorar lite sin själ när hon slutar. Lycka till med nya jobbat.