FREDAG 3 MAJ 2019

Dagens bild från Hällekis med omnejd
Den nya sträckningen av 44:an från Källby till Lidköping öppnade man tillfälligt för trafik i veckan då vägen över Filsbäck är avstängd för renoveringsarbete. Men redan första dagen med trafik på den nya sträckningen visade det sig att det blev köer i Skararondellen, vilket man tydligen hade befarat. Nu är hastigheten begränsad till 70 km/tim, när vägen är helt klar kommer hastigheten att bli 100 km/tim, men redan nu känns det betydligt smidigare att ta sig in till Lidköping, under förutsättning att man löser problemen i Skararondellen.

Det kommer då och då att dyka upp lite bilder under denna rubrik, tanken är att med bildens hjälp visa vad som händer i samhället. Det kan vara bilder på det mesta men som inte leder till någon mer ingående artikel utan bara en bild med kort text. Prioritet är dock bilder av visst nyhetsvärde.

Vill gärna ha hjälp med bilder till denna rubrik, så tar du någon bild på något nytt, annorlunda, händelse, tillställning eller något annat passande med association till Hällekis med omnejd, så sänd in den till info@hallekis.com och skriv "Dagens bild" som ärende och även vad bilden föreställer samt fotografens namn.

Som vanligt tar jag även tacksamt emot text och bilder från olika tillställningar, arrangemang mm från föreningar, klubbar, företag mm. Även annons baserad på pdf-fil eller bildfil sätts gratis in på sidan "På gång i bygden" under förutsättning att det gäller något i Kinnekulleområdet eller Götene kommun.