ONSDAG 1 MAJ 2019

Dagens bilder från Hällekis med omnejd
Eva i "Konsum" känner alla i bygden till för sin välskötta butik, trevliga personal, sitt skojfriska och trevliga bemötande och sin stora entusiasm och engagemang för Hällekis och bygden. Just idag för 16 år sedan började Eva som handlare i Hällekis och då passade hon på att bjuda kunderna på kaffe och tårta. Idag under 1:a maj håller Coop Nära (Konsum kallas den fortfarande i folkmun) i Hällekis öppet fram till kl. 17.00, i morgon startar man med sommartid och håller öppet dagligen (med undantag för vissa storhelger) mellan kl. 0800-21.00.Idag öppnade Falkängen för säsongen och bakom disken i Kaffestugan står Maria Krigström som är driftsansvarig för Falkängen och serverar de första fikasugna gästerna för säsongen som kommit på besök i det fina vårvädret. Falkängen håller öppet dagligen mellan kl. 10-18 fram till den 31 augusti. Under de populära musikkvällarna i juli håller Kaffestugan öppet till kl. 20.00.

Det kommer då och då att dyka upp lite bilder under denna rubrik, tanken är att med bildens hjälp visa vad som händer i samhället. Det kan vara bilder på det mesta men som inte leder till någon mer ingående artikel utan bara en bild med kort text. Prioritet är dock bilder av visst nyhetsvärde.

Vill gärna ha hjälp med bilder till denna rubrik, så tar du någon bild på något nytt, annorlunda, händelse, tillställning eller något annat passande med association till Hällekis med omnejd, så sänd in den till info@hallekis.com och skriv "Dagens bild" som ärende och även vad bilden föreställer samt fotografens namn.

Som vanligt tar jag även tacksamt emot text och bilder från olika tillställningar, arrangemang mm från föreningar, klubbar, företag mm. Även annons baserad på pdf-fil eller bildfil sätts gratis in på sidan "På gång i bygden" under förutsättning att det gäller något i Kinnekulleområdet eller Götene kommun.