FREDAG 14 SEPTEMBER 2018

Byggstartsbesked för 8 st nya radhus i Skövde

I veckan beslutades om byggstartsbesked för den andra etappen av BRF Staketet Snödroppen. Markarbetena beräknas kunna starta inom kort och inflyttningen för de boende är planerad till nästa sommar. Totalt med den andra etappen blir det 18 nya radhus utmed den nybyggda gatan.
"-Alla husen är redan sålda och intresset har varit stort . När man ser etapp 1 växa fram förstår man att detta kommer bli ett mycket trevligt kvarter vilket tror jag har hjälpt till i försäljningen." Säger Lars Bonander projektutvecklare på Swebostad.

Inflyttningen närmar sig också för den första etappen av radhus. (husen på bilden). Det märks att husen är effektiva både planering och ur byggsynpunkt. Byggnationen har gått mycket bra och
"-Nu väntar flyttlassen snart att gå och extra roligt blir det nog för de barn som skall börja på den nybyggda skolan strax intill." säger Lars.

Försäljningen av ytterligare 8 st radhus ned mot skolan har precis startat och intresset där är bra. Tomt och husvisningar kommer hållas nu under sensommaren. Området kommer totalt innefatta ca 35-40 nya bostäder.

Pressmeddelande från: Swebostad