TISDAG 25 JULI 2017

Från Nashville till Mariedals slott

Det vankas storfrämmande till Mariedals slott när det är konsertdags med "Från blues till Taube".

Charlie McCoy från Nashville, USA är en grammisvinnande multiinstrumentalist, invald i alla tänkbara prestigefyllda Hall of Fames. McCoy är en legend i världsklass och under sex decennier har han varit en av de mest efterfrågade profilerna i Nashville, främst genom sin skicklighet på munspel. Se honom spela på två munspel samtidigt när han framträder på Mariedal lördagen den 19 augusti.

Charlie har spelat med de största artisterna där listan kan göras lång, Elvis Presley, Bob Dylan, Simon and Garfunkel, Roy Orbison, Dolly Parton, Jonny Cash med flera, både på skivinspelningar och på konserter.

Charlie kommer också att berätta om glimtar ur sitt stora rika musikliv och om de världsberömda artisternas personligheter som han lärt känna bakom kulisserna.

Tillsammans med Werner Weber (Tyskland), Ulla Ricklander, Sofi T Virgin och kompbandet The Legal Twisters bjuder han på en musikalisk odyssé från Blues till Taube. Konserten hålls i riddarsalen inne på Mariedals slott, vilket borgar för att det blir ett mycket nära möte mellan musiker och publik.

Arrangör är Christer Fallenius tillsammans med Familjen Virgin, Mariedals slott och kulturen Götene kommun.