Bostadsmarknad

Söker du en bostad eller har du kanske en bostad att erbjuda till försäljning eller uthyrning i Kinnekulleområdet i så fall kan du annonsera gratis på denna sida.

Vill du lägga in en bostadsannons klickar du här!

Hej!
Jag är en nybliven pensionerad, händig och kreativ "kulturtant" med snäll gammal katt och ett stort djur, natur och trädgårdsintresse, som önskar ett enkelt, naturnära boende, inte alltför långt från allmänna kommunikationer och mataffär.
Jag kan flytta in nu eller längre fram i vår, har fast inkomst och goda referenser och jag längtar verkligen till vackra Kinnekulle, så tacksam för svar!
Mvh
Vivianne Alvarsdotter
vivianne.alvarsdotter@gmail.com
0761619964

Lantlig bostad
Vi är en familj med barn och husdjur som söker lantlig bostad att hyra (ev. hyrköp är också intressant för rätt ställe) ! Jag, Alexandra, har bott flera år på berget tidigare och har även släkt i Forshem. Vi är husvana och trädgårdsintresserade, så möjlighet till odling är önskvärt.
Familjen består av mamma (37), pappa (40), 18-årig son + 8-årig dotter, 2 väluppfostrade hundar och 2 gamla, lugna katter. Så vi behöver ju minst 4 rum, gärna med tillhörande uthus eller liknande.
Vi är kreativa, lugna och skötsamma människor som drömmer om livet på landet och ser fram emot att hitta vårt smultronställe!
Mvh Alexandra & Emanuel
E-post: alexandraberg79@gmail.com
Telefon: 0733-011920
E-post: emanuelpapadopoulos@hotmail.com
Telefon: 0739-323204